Imate komad nameštaja ili sofe koji ne prolaze kroz vaša nova ulazna vrata? Ili imate običnu, ali već ugrađenu sofu koju želite da zajedno preuzmete u svoj novi dom? Veoma dobro napreduju selidbe i skladištenje nudi širok spektar usluga koje uključuju brigu o nameštaju odnosno sastavljanje i rastavljanje, rukovanje sa finim nameštajem i antičku popravku, restauraciju i adaptaciju novom prostoru. Naši klijenti imaju pristup istim starim elementima izrade koji su dostupni na samo jednom mestu, kod savremenog antikvara. Naše osoblje su stručnjaci koji poseduju znanje, i što je još važnije, iskustvo, neophodno da se obnovi lepota i unese novi život u vaš unikatni nameštaj.

Možda ste nasledili dragoceni antikvitet, ali su vas uvek plašili i vractili ste ga - sada je vaša prilika da dodate više od sentimentalne vrednosti i te komade, i da im se svi elementi onakvi kakvi i treba da budu. Montažu i demontažu nameštaja prilikom selidbe, posebno sofe, je uslužni proces koji je najbolje prepustiti stručnjacima. Rukovanje tapacirungom i drvenim elemntima takođe zahtevaju određene veštine i obuku.

Čuli smo bezbroj priča od klijenata koji su dozvoljavali drugim kompanijama da  rastavljaju njihove sofe u prošlosti, samo da otkriju da nisu bili dovoljno kvalifikovani i nisu imali pojma kako da ih ponovo po isporuci ponovo sastave. Ili još gore, sakupljali su ih sa gomile i pravili ispupčenja na tkaninama, ili ramu nakon toliko oštećena sofe su škripale ili su jednostavno bile pokvarene. Što će sve dodatno uticati na probleme prilikom selidbe.

Naša raspodela nadležnosti i brige o nameštaje posebno prilikom usluge kombi prevoz nameštaja je namenjena samo za dobro obučene i radnike sa iskustvom u rukovanju svim modelima sofa i fotelja. Još jedna prednost jeste ta da imamo tim stručnjaka tako da naš klijenta nema više nikakve brige. Naši klijenti mogu biti sigurni, u slučaju oštećenja, imamo ekipu sačinjenu od najboljih majstora koji rade kao naše osoblje i mogu da ubrzaju besprekornu popravku oko bilo kog komada drveta.