Da li ste nedavno napravili korporativno preseljenje i treba vam neki prostor na novoj lokaciji za vaš posao? Nema problema! Selidbe Stošić Beograd ima svoj prostor za skladištenje robe i pratećim sadržajima koji su vam potrebni i nakon vašeg korporativnog preseljenja, bez obzira na vrstu predmeta koje želite da skladištite.

Nameštaj

Korporativno preseljenje na novu lokaciju predstavlja nove mogućnosti i izazove, a vaš posao ne može baš biti isti kao što je bio na staroj lokaciji. Kada vam je potrebno da sačuvate svoju kancelarijski nameštaj ukoliko vaš posao zahteva to, možemo obezbediti čistu i suvu prostoriju samo za vas.

Zalihe

Ako je vaš posao specijalizovan i kjoncentriše se na određeni proizvod, definitivno ćete morati prethodno da obezbedite prostor za skladištenje vaših gotovih proizvoda, a prodaja pokupi. Možete da oslobodite dragoceni poslovni prostor od skladištenje zaliha van glavne lokacije, a mi u Selidbe Stošić Beograd imati pravu stvar za skladištenje zaliha. Čak smo uveli hladnjače i klime - kontrolisani prostori - samo nas obavestite šta vam je sve potrebno!

Oprema

Očigledno, tokom selidbe poslovnog prostora, selidba sa velikim komadima opreme (kao što su vozila, prikolice, građevinske mašine, itd.) na novu lokaciju može otežati, jer prvenstveno zahteva dovoljno veliki prostor. Rešenje? Čuvajte sve van glavne lokacije! Imamo odgovarajuće prostore za samo oko bilo kog oblika i veličine opreme koje vaš posao može da ima.