Mi razumemo da je selidba jako složen i traumatičan događaj za kompaniju i vaš posao te ne možete da priuštite da budete zatvoreni ili da prekinete sve tokom tog procesa. Zato možete računati na „Selidbe Stošić Beograd” da provedete vreme koje se smatra razumnim za vaše jedinstvene potrebe i zabrinutosti. Mi radimo sa vama na svakom koraku na putu da razvijemo plan koji odgovara vašim specifičnim potrebama.Na „Selidbe Stošić Beograd”, mi potrebno vreme objašnjavamo kroz sve korake koji su uključeni sa vašom selidbom u Beogradu, dok mi jasno definišemo ko i šta radi i kada. Pravimo terenske posete vašim trenutnim i novim lokacijama, i radimo prema vašim predloženim baznim planovima da bi se osigurali da će biti ispunjen vaš novi raspored rada. Provodimo vreme intervjuisanja i brifinga zajedno sa zaposlenima da bi obezbedili njihovo potpuno učešće i saradnju.

Unosimo sve detalje nakon dobijanja uverenja o osiguranju za rad sa upravljanjem objektima na obe lokacije. Na Selidbe Stošić Beograd je da obrati pažnju na detalje i da eliminiše skupa iznenađenja i kašnjenja. Naši radnici angažovani za selidbe kombijem i selidbe kamionom su iskusni u rasklapaju sve i sklapaju sve glavne modularne radne prostore. Velika pažnja se posvećuje da se osigura da imovina ne bude oštećena tokom ubacivanja odnosno ili u vremenskim periodima transporta. Mi vršimo punu liniju pakovanja zaliha i pružamo sve stručne usluge vezane za pakovanje. Mi takođe nosimo i komercijalne kante i službenu odeću iz regala s namerom da se minimizira vreme i troškovi pakovanja na što je kraće moguće.

Takođe možemo potpuno raspakovati i podesite kancelariju na novoj lokaciji u skladu sa prethnodno uspostavljenim nacrtom. Raspitajte se o našoj modernom, sigurnom, vatrostalnom i generalnom skladištu koje će vam pomoći da povećate prostor u vašoj novoj lokaciji. Kliknite ovde i navedite svoje kontakt informacije za našeg predstavnika ukoliko đelite da se sastane sa vama da razgovarate o posebnim potrebama preseljenja vašeg poslovnog prostora.

 

 Tekst pripremila agencija za selidbu Stošić - www.selidbe-stosic.com