Saveti za selidbu

Šta je potreno znati pre svake selidbe?

Ukoliko ste definitivno odlučili da je vreme za promenu stana, a imate dosta nedoumica vezanih za selidbu, mi vam nudimo i nekoliko korisnih saveta :

  • vreme selidbe
  • način selidbe
  • vremenska usklađenost
  • pravilan izbor

Vreme selidbe – Ako se selite u prometnom i zagusenom gradu, kao što je Beograd, najbolje je da za Vašu selidbu izaberete period kada je intezitet saobraćaja manji. Najbolje je seliti se leti kada su zbog godišnjih odmora gradske ulice prohodnije a vremenski uslovi povoljni. Takođe možete se odlučiti da vašu selidbu izvršite noću i ako je to slučaj na raspolaganju vam stoji naša usluga non stop selidbi.

Način selidbe – Ovde se prvenstveno misli na izbor vozila koje ćete koristiti za izvršenje Vaše selidbe. Najbitnije je da ovaj izbor uskladite sa svojim potrebama jer ćete samo tako biti u mogućnosti da uštedite i racionalno koristite svoj budžet. Mi Vam nudimo uslugu besplatne procene troškova selidbi pri čemu ćemo vam uvek ponuditi najpovoljnije rešenje za Vas.

Vremenska usklađenost – Uvek se prilikom promene stana morate trudite da uskladite vreme kada ste Vi u obavezi da napustite Vaš prethodni stan sa trenutkom kada ste u mogućnosti da se uselite u novi. Ako to ne uradite možete doći u situaciju da jednostavno ne znate gde ćete sa svojim stvarima. Ukoliko se to ipak desi nudimo Vam i uslugu skladištenja na neodređeno vreme, koliko god Vam je potrebno da dovedete Vaš novi stan u stanje useljiivosti.

Pravilan izbor – Verovatno najbitniji korak u celom procesu selidbe je izbor najbolje agencije za selidbe. Selidba je organizaciono komplikovan, tehnički složen i fizički težak posao. Unajmljivanje nekoga da uradi to umesto Vas je pametan izbor ukoliko možete biti sigurni da će posao biti urađen na pravi način i po povoljnoj ceni. Raspitajte se kod prijatelja, istražujte na internetu i odlučite. Angažovanje agencije za selidbe će Vam uštedeti mnogo truda i vremena koje možete upotrebi kako biste učinili Vaš novi stan najboljim mogućim mestom za život.

Ukoliko imate dodatih pitanja naš tim vam stoji na raspolaganju.

 

Izvor: prevoz011.rs