Agencija za selidbe pruža usluge kancelarijskog i komercijalnog preseljenja na lokalnom i nacionalnom nivou. Bez obzira da li se selite sa jednog na drugi sprat, iz jedne zgrade u drugu ili čak iz jedne države u drugu, obezbedili smo i besprekorno i sigurno preseljenje koje obezbeđujemo uz minimalne neugodnosti po vaše zaposlene i klijente.
Naša specijalizovana oprema je specijalno dizajnirana za komercijalno pakovanje, uz najveći nivo bezbednosti, skladištenja i praktičnog preseljenja. Koristeći naše već primenjivane tehnike upravljanja projektom naše iskusno, posvećeno i dobro upravljanje resursima preko osoblja će vam dostaviti sve uz uspešan krajnji ishod.

selidbe

Agencijski tim za kombi prevoz i kamionski prevoz može da vam pomogne sa vašim međudržavnim preseljenjem kada obavljate selidbu 1 spavaće jedinice, stana, kuće ili kancelarije. Da bi za nas obezbedili naknadu u vidu cene, molimo vas da popunite naš prethodno naveden formular i pratite navedeno uputstvo. Kada dođe vreme da se krene, mi kao agencija razumemo koliko će sve teško biti. Od preseljenja kuće do selidbe kancelarije nastojimo da vas oslobodimo od stresa i odradimo sve. Agencija nudi kompletno uklanjanje i pružanje niz usluga koje su konkretne, prijateljske, pouzdane i pristupačane.